Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
Login/Inregistrare

»
Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Magazinul online maybebe.ro este proprietatea SC Morufam SRL, cu sediul in Jud. Cluj, Comuna Floresti, str. Florilor, nr. 318, Sc. 1, ap. 9, capital social 200 lei, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J12/2863/19.09.2013, C.U.I RO32262913.
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. SC Morufam SRL isi rezerva dreptul de a modifica prevederile. Versiunea in vigoare a acestor prevederi poate fi consultata accesand aceasta pagina, numita Termeni si Conditii, de pe maybebe.ro
 
Daca aveti nevoie de informatii suplimentare sau clarificari, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail comenzi@maybebe.ro
 
Dreptul de autor asupra continutului publicat pe site
Intregul continut al magazinului online maybebe.ro, inclusiv newsletter-ele, este proprietatea Morufam SRL sau a furnizorilor sai si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si a legilor privind proprietatea intelectuala si industriala.
Utilizatorilor le este interzis sa foloseasca orice material continut in magazin - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, e-mail-uri, script-uri, programe si alte date - fara acordul scris al Morufam SRL.

Produsele oferite. Preturi
Produsele comercializate pe maybebe.ro sunt noi si nu sunt contrafacute.
Preturile prezentate sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA (19%). Ele nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica altfel pe site. Pretul de achizitie de pe factura va fi acelasi cu cel din momentul in care ati finalizat si confirmat comanda.
In cazul unor promotii sau a unor oferte speciale derulate in magazinul online maybebe.ro, clientilor li se vor pune la dispozitie conditiile si perioada de desfasurare a acestora.
 
Plata produselor
Plata produselor comandate pe maybebe.ro se poate efectua la livrare (ramburs) sau prin card bancar.
 
Modalitati de plata
1. Ramburs: plata contravalorii facturii fiscale la livrarea coletului de catre curier.
2. Prin OP, dupa ce ati primit factura proforma, in contul RO48 BTRLRONCRT 0228129601, deschis la Banca Transilvania. In acest caz, coletul va fi livrat dupa confirmarea platii.
3. Plata ONLINE - MOBILPAY. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o modalitate de plata sigura deoarece datele tale nu sunt stocate de catre procesator.
Pentru efectuarea platii online trebuie sa intorduceti numarul cardului, data expirarii, codul CVV2 / CVC2 si numele detinatorului.Plata prin MobilPay se face doar in valuta RON. 
 
Livrarea produselor
Morufam SRL asigura livrarea comenzilor plasate pe maybebe.ro doar la adrese de pe teritoriul Romaniei.
Livrarea produselor se face prin firma de curierat DPD sau Fun Courier.
Costul pentru livrarea unui colet este de 12 lei prin DPD sau 17 lei prin Fun Courier oriunde in tara. Pentru comenzile mai mari de 180 RON, livrarea este gratuita.
In cazul in care locatia nu se afla in area de acoperire a DPD sau Fan Courier, se percepe o taxa suplimentara de 1 Ron pe Km. Clientul va fi contactat pentru detalii. 
Comanda se expediaza cel mai tarziu in prima zi lucratoare de dupa confirmarea comenzii. Termenul de livrare este de 48 de ore de la expedierea comenzii.
In cazul in care curierul nu gaseste clientul la adresa mentionata, il va contacta telefonic. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite fata de orice client in cazul livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Morufam SRL de la acest client.
 
Garantia si returul produselor 
Produsele cumparate de la Morufam SRL sunt garantate o perioada de 30 de zile de la data livrarii. Pentru pastrarea caracteristicilor calitative ale produselor, va rugam sa respectati recomandarile de intretinere prezentate pe etichetele acestora. Nerespectarea acestor recomandari duce la pierderea dreptului la garantie. La returnarea unui produs cu defecte, va rugam sa prezentati factura fiscala care tine loc de certificat de garantie.
Morufam SRL are incredere in produsele pe care le vinde! De aceea, in cazul in care produsele primite nu sunt conform descrierii sau pozei de pe maybebe.ro, returul pachetului este suportat de catre firma Morufam SRL.
Conform art. 4 din legea 130/2000 consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta sa cumpere, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Cumparatorul are dreptul de a returna oricare dintre produsele comandate in termen de maxim 10 zile lucratoare de la receptia lor. 
Contravaloarea marfii returnate va fi platita clientului in maxim 30 de zile din momentul in care vom primi coletul retur si vom verifica integritatea marfii. Plata se va face prin transfer bancar in contul clientului.
 
La returnare, produsele trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa aiba toate etichetele originale, sa nu fi fost purtat, sa nu fie deteriorat si va trebui trimis in ambalajul original cu care a fost primit la livrare!
Inainte de a returna un produs, va rugam sa ne contactati la adresa comenzi@maybebe.ro, sa anuntati ca vreti sa returnati produsul si ca urmeaza sa primim un colet de la dumneavoastra.
In cazul in care masura produsului comandat nu se potriveste, atunci el poate fi schimbat cu altul. Daca returnarea se face din cauza unei marimi nepotrivite, inlocuirea produsului se va face imediat ce returul a avut loc, in cazul in care marimea dorita este pe stoc. Orice schimb de produs se va face doar in limita stocului disponibil. Daca produsul nu mai este pe stoc, va puteti alege altul, cu achitarea eventualelor diferente de pret. Taxele de livrare sunt suportate de catre client in cazul in care masura este nepotrivita, de aceea va rugam sa ne contactati inainte de a comanda daca aveti intrebari referitoare la marime.

Calitatea serviciilor de hosting, erori de functionare, link-urile catre alte site-uri
Magazinul online maybebe.ro este gazduit de serverele unei terte firme, asa incat Morufam SRL nu este responsabila pentru eventualele erori aparute pe acestea.
Morufam SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi din magazinul sau online.

Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonarea la newsletterul maybebe.ro este gratuita si voluntara. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate, respecta legea Comertului Electronic si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul newsletter-ului.

Politica de confidentialitate
Morufam SRL este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 27313.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Morufam SRL cu sediul in Jud. Cluj, Comuna Floresti, str. Florilor, nr. 318, Sc. 1,  ap. 9, capital social 200 lei, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J12/2863/19.09.2013, C.U.I: RO32262913 are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Morufam SRL inregistreaza si prelucreaza urmatoarele tipuri de date cu caracter personal:
-Nume si prenume;
-Adresa postala si de e-mail;
-Numar de telefon;
-Data nasterii si sexul;
-Numele domeniului web de pe care se acceseaza maybebe.ro;
-Data si ora la care accesati maybebe.ro, precum si adresa de internet a site-ului de pe care se acceseaza maybebe.ro.

Scopul inregistrarii si prelucrarii datelor cu caracter personal este: informarea clientilor privind situatia contului de pe maybebe.ro, informarea clientilor privind evolutia si starea comenzilor, pentru reclama, marketing si publicitate, statistica. Datele de geolocalizare si trafic sunt inregistrate in vederea stabilirii numarului de vizitatori al fiecarei pagini a magazinului precum si in scopul imbunatatirii serviciilor oferite vizitatorilor magazinului.
Datele de contact sunt necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul de a furniza aceste informa tii determina imposibilitatea desfasurarii oricarei activitatii comerciale intre dumneavoastra si Morufam SRL.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Morufam SRL si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: companiilor sau persoanelor contractate de catre Morufam SRL in vederea prestarii de servicii curierat si de contabilitate financiara, dar numai dupa ce ne-am asigurat printr-un contract ca aceste informatii sunt pastrate in siguranta si ca utilizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa caz autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau autoritatilor in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa str. Florilor, nr. 318, Sc. 1, ap. 9, Comuna Floresti, Jud. Cluj. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Litigii
Orice conflict aparut intre Morufam SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegerea dintre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti. Persoana responsabila de concilierea amiabila este Morutan Rares si poate fi contactata prin e-mail la adresa comenzi@maybebe.ro
Va rugam sa ne informati prin e-mail la adresa comenzi@maybebe.ro in situatiile in care:
- pe site-ul maybebe.ro au fost publicate, direct sau indirect, opere protejate de dreptului de autor fara ca sa existe un acord din partea titularului drepturilor de autor in acest sens; sau 
- au fost comercializate produse contrafacute ori care incalca drepturi la marca; sau
- exista date cu privire la realizarea unor infractiuni pe site de catre unul dintre utilizatori alte cazuri cu privire la incalcarea legii pe acest site sau in legatura cu acesta.
Morufam SRL va raspunde la orice sesizare de acest gen in termen de maxim 2 zile lucratoare. In cazul in care se impune, se va trimite mai departe autoritatilor competente.

Dispozitii finale
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.
Fiind de acord cu termenii de utilizare ai magazinului online imbracaminte copii maybebe.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea site-ului in aceste conditii.

mobilpay Viziteaza magazinul MayBebe.ro pe ShopMania